Enkele leuke weetjes

Afgelopen donderdag was het nog precies 30 dagen tot aan onze show ‘Dreamscapes’. Maar diezelfde donderdag was het ook precies 4 jaar geleden dat we onze tweede showtime brachten in Waardamme. Toen zaten Arne Turpyn en Simon Rosseel beiden in het publiek. Even later sloten ze zich ook aan bij onze club. Naast Arne en Simon zal ook Floris, die er 4 jaar geleden al bij was, jullie opnieuw verrassen tijdens Dreamscapes. Mark Maeyaert was er toen ook bij om alles te filmen. Net zoals 2 jaar terug gaat hij opnieuw een volledige metamorphose ondergaan.

Gisteren was het dan weer precies 6 jaar geleden dat onze allereerste showtime er was. Ook nu werken Laurens, Tim, Tom en Piet terug mee aan de show. Tim en Tom brengen elk een act terwijl Laurens en Piet een zeer belangrijke rol spelen achter de scène. In het publiek van onze eerste show zat toen ook al Jimmy Billiet. Hij zal dit jaar voor het eerst zelf iets brengen in de show.

Niet alleen Jimmy zal voor het eerst iets brengen, ook Tim Boussauw en Gino Scheppers maken voor hun eerst hun opwachting tijdens Showtime. Voor Bart Vandamme wordt het dan weer zijn tweede optreden. U ziet, het wordt een mix van gekende waarden en nieuwe waarden. Die cocktail zorgt al jaren voor het succes van onze Showtimes. Wij zien het alvast zitten. Hopelijk u ook!

 

 

 

Gepost op 20 september 2015 om 18:34 door Tom Talloen