Maak kennis met de Droombewakers

Droombewakers = Droom-bewakers; zij die de dromen van mensen bewaken. Droombewakers nemen je mee in je droom en zorgen dat je de droom niet kan verlaten voor je droom uit is. Er zijn verschillende soorten droombewakers:
  • Droomopeners: Ze worden ook wel eens zandmannetjes genoemd. Toch heeft zand niets te maken met het in slaap vallen. Het zijn net de droombewakers die de poorten openen zodat je in dromenland terecht komt.
  • Droomassistenten: Zij zorgen dat al het nodige materiaal er is om jouw droom te kunnen beleven.
  • Droombegeleiders: houden de controle over de droom. Kunnen het niet verdragen dat de dromer controle krijgt en gaat bepalen wanneer de droom eindigt. Zij alleen bepalen wanneer de droom stopt.
Droombewakers kunnen verslagen worden wanneer de dromer controle krijgt over zijn/haar droom. Droombewakers kunnen enkel nog zichzelf redden door de droom te verlaten voor dat de dromer terug wakker is.

Gepost op 9 oktober 2015 om 18:00 door Tom Talloen