Eindelijk nog eens vergaderen

Het deed raar om elkaar terug te zien. Het leek een eeuwigheid geleden dat we nog samen zaten te vergaderen. Maanden aan een stuk werd er rond Dreamscapes vergaderd. Om dan opnieuw “gewoon” te vergaderen, was wel een verademing. Als eerste punt op de agenda stond natuurlijk de evaluatie van Dreamscapes. Gelukkig had het bestuur dit puntje al besproken in een bestuursvergadering, waardoor we hier niet veel tijd aan verloren. Dankzij SartoTV konden we al even nagenieten toen we de eerste beelden bekeken van Dreamscapes.

Na slechts één klein uurtje konden we al beginnen aan het goochel-gedeelte van de avond. De sfeer was losjes, en hoewel er geen thema was deze maand, bracht iedereen een truc. Het was een plezante avond, en iedereen kijkt al uit naar januari. Want dan houden we een nieuwjaarsreceptie met cadeautjes en een “coupeke”. Voor de geïnteresseerden: Het spijt me, enkel voor clubleden 😉

Gepost op 21 november 2015 om 17:48 door Arne Turpyn