Start nieuw werkingsjaar

Vorige vrijdag hadden we onze eerste vergadering van ons 9de werkingsjaar! We begonnen de vergadering met de nieuwjaarsbrief van Bernard. Traditiegetrouw waren er ook pakjes. Dit jaar werden de pakjes verdeeld aan de hand van een grote kaartenbingo! Nadat we er eentje dronken op het nieuwe en alle agendapunten hadden afgewerkt was het natuurlijk tijd om te goochelen. Deze maand was het thema ‘scary magic’.

We namen ook afscheid van 2 bestuursleden. Floris en Piet verlaten het bestuur maar blijven wel nog lid van onze club. Tim Boussauw werd door de aanwezige leden in het bestuur gestemd en is vanaf nu de nieuwe secretaris van de club.

Via deze weg willen we Floris en Piet bedanken voor het jarenlange inzet in het bestuur en heten we Tim welkom in het bestuur!

En voor al onze fans: maak er een fantastisch, magisch, gelukkig en gezond 2017 van!

Gepost op 24 januari 2017 om 18:40 door Bestuur Magisch Verbond