Aan Tafel

Volgend jaar bestaat onze club 10 jaar. Om dit gepast te vieren slaan we dit jaar een editie over van onze gekende Showtime. In de plaats van een grote theatervoorstelling gaan we dit jaar voor een kleinere en gezelligere sfeer. “Aan Tafel” biedt jullie de kans om de goochelaars van het Magisch Verbond eens recht onder jullie neus aan het werk te zien. Ervaar de magie van dichtbij, samen met uw familie of vrienden.

We nodigen jullie uit om op 8 april af te zakken naar De Wara in Waardamme. Daar kunt u onze goochelaars van dichtbij aan het werk zien. Tijdens de voorstelling blijven jullie zitten aan tafel met een hapje en drankje, en de magie komt naar u toe.

Vanaf 1 maart kan u tickets kopen voor dit unieke evenement via onze speciale website: http://magischverbond.be/aan-tafel/
De plaatsen zijn beperkt!

Gepost op 14 februari 2017 om 20:00 door Tom Talloen