Aan Tafel
8 april 2017 - 20u00 - De Wara, Beekstraat 2, Waardamme

Volgend jaar bestaat onze club 10 jaar. Om dit gepast te vieren slaan we dit jaar een editie over van onze gekende Showtime. In de plaats van een grote theatervoorstelling gaan we dit jaar voor een kleinere en gezelligere sfeer. "Aan Tafel" biedt jullie de kans om de goochelaars van het Magisch Verbond eens recht onder jullie neus aan het werk te zien. Ervaar de magie van dichtbij, samen met uw familie of vrienden.

Het Magisch Verbond stel voor: "Aan Tafel". We nodigen jullie uit om op 8 april af te zakken naar De Wara in Waardamme. Daar kunt u onze goochelaars van dichtbij aan het werk zien. Tijdens de voorstelling blijven jullie zitten aan tafel met een hapje en drankje, en de magie komt naar u toe. De plaatsen zijn beperkt, wees er dus snel bij!

Meet the Magicians

Tom Talloen

Eigenlijk ben ik een podiumbeest. Maar voor deze unieke voorstelling kom ik even tot bij jullie. Van dichtbij maken we samen een reis door mijn magische leven!

Arne Turpyn

Ik zou jullie graag even meenemen naar een andere werkelijkheid. Even de rest van de wereld vergeten, en op een andere manier omgaan met de fameuze "wetten van de natuur". Als close-up goochelaar ben ik bereid om jullie wat mysterie voor te schotelen, recht onder jullie neus. Zet jullie op het puntje van jullie stoel voor een mini privé-optreden aan tafel.

Magic Jimmy

Deze kindergoochelaar zal u toch eens anders benaderen. Leest je gedachten, laat je lachen en zoekt het kind in jou.

Gino Scheppers

Mijn magie bevindt zich in de ‘twilight’ zone. De schemerzone van occulte magie. Weinig mensen beseffen het, maar de achterdeur van uw geest staat wagenwijd open, de sleutel hiervan heb ik handen. Ik lees gedachten, bewerk ik uw vrije wil, voorspel en manipuleer ik uw toekomstige handelingen. Een vrije wil bestaat nog enkel in uw dromen! Na het zien van de show bekruipt je het gevoel. ‘Ja, er is inderdaad meer tussen hemel en aarde’.

Bernard Boucquaert

Ik ben gepensioneerd en goochelen is mijn hobby, ik treed graag op met podiumacts, voor OKRA ( verenigingen voor gepensioneerde) privé feesten enz.

Tim Afschrift

Hallo, ik ben Tim. Voorzitter van onze club waar ik heel trots op ben. Jaren trad ik op als David in de voorstelling ‘david en kopperveld’ en ook de kinderen kon ik plezieren met een ballon als clown. Deze personages hangen aan de kapstok maar als tafelgoochelaar ben ik nooit gestopt. Een verbazende blik en een lach is alles wat ik nodig heb om het beste van mezelf te geven.

Tim Boussauw

Als Close-Up goochelaar zal ik mij meer op mijn gemak voelen bij jullie Aan Tafel dan op het grote podium. Magie laten plaatsvinden recht onder jullie neus, de verbaasde blikken zien en af en toe een bang gezicht aantreffen in de vrees dat er toch dingen mogelijk zijn die logischerwijze niet kunnen... Daar doe ik het eigenlijk voor. Als iedereen even uit zijn dagelijkse sleur kan getrokken worden, even het gevoel heeft alsof alle problemen verdwenen zijn en enkel het moment daar telt, dan is mijn opzet geslaagd!

Simon Rosseel

Simon neemt u mee op een magische reis vol magie en humor van dichtbij , want hoe dichter je komt, hoe minder dat je werkelijk ziet

Floris Vandamme

Al van kinds af aan is Floris gebeten door de circus- en goochelmicrobe. Hij combineerde vanaf toen al circus en magie om zo tot een magisch geheel te komen. Bij Aan Tafel neemt hij het publiek mee in de magie van deze twee werelden en vertelt u het verhaal van een 5-jarige jongen en zijn eerste goocheltruc.

Get your Tickets

Er kunnen maximum 10 tickets per keer besteld worden. De plaatsen zijn beperkt en zo proberen we iedereen een kans te geven om een ticket te kunnen bemachtigen.

Na het plaatsen van uw bestelling wordt er gekeken of er nog kaarten beschikbaar zijn. De tickets zijn ook pas definitief gereserveerd na betaling (u zal gecontacteerd worden voor de betalingsgegevens). Alvast bedankt!

De ticketverkoop is gesloten. Hopelijk tot zaterdag?