Showtime 2015

Wie twee jaar geleden aanwezig was op Magicityd zal kunnen bevestigen dat goochelclub het Magisch Verbond u een avond topentertainment heeft kunnen bezorgen. Een magische voorstelling door verschillende goochelaars overgoten met een vleugje krachtige dans.

Dit jaar staat deze jonge club alweer op het podium, voor ‘Dreamscapes’, de vierde editie van hun Showtime. Het wordt ook dit jaar een voorstelling om niet te missen. De club neemt je mee naar een wereld waar de grens tussen droom en werkelijkheid verdwijnt, en alles mogelijk wordt.

Tickets worden verkocht vanaf 1 augustus 2015. Heb je de vorige editie gemist? Reserveer dan snel je kaarten, want wij kunnen u alvast voorspellen: de show zal snel uitverkocht worden.

Datum: zaterdag 17 oktober 2015
Plaats: CC De Valkaart (Oostkamp)
Deuren: 19u45
Aanvang: 20u00
Tickets: 14 euro

De Line-up

Tim Boussauw

Na voornamelijk café-ervaring opgedaan te hebben, wordt de stap naar het grote podium gezet. Geniet nu maar van Boussauw zijn grote show.

Simon Rosseel

Simon neemt u mee doorheen een droomachtige reis vol emotie, spanning en verbazing om op zoek te gaan naar de waarheid achter de magie. Zoek mee en misschien vindt u de geheimen.

Gino Scheppers

Van close-up magie tot mentalisme, niets is hem vreemd. Maar op 17 oktober overtreft hij zichzelf en leest hij de gedachten van verschillende mensen in de zaal.

Arne Turpyn

Met niet minder dan 52 assistenten zal Arne dit maal op het podium staan. Het is tijd om eens een andere werkelijkheid voorgeschoteld te krijgen.

Tom Talloen

Van in het begin is Tom al lid van het Magisch Verbond. Ook dit jaar probeert hij iets totaal nieuws te brengen. Eén ding is zeker: Karen Damen is alvast niet nodig.

Tim Afschrift

Deze keer zorgt Tim ervoor dat hij in "bovennatuurlijke" sferen komt... Een mirakel is nooit veraf. Laat ons bidden voor een goede act. Amen.

Mijnheer S

Als mijnheer S op aarde komt, is dat voornamelijk om de mensheid te straffen. En omdat hij niets zo irritant vindt als een goocheltruc, zal hij nu ook weer op deze manier het publiek proberen te ergeren.

Jimmy Billiet

Terug in de tijd gaan, transformeren, fantaseren, zomaar vliegen en zweven... Jimmy zal het onmogelijke proberen aan te gaan.

Bart Vandamme

Nadat de show van vorig jaar goed bevallen was, staat Bart dit jaar ook weer op het podium met iets nieuws. Wetenschap zet de volgende stap.

Floris Vandamme

Floris werd al van zijn kindertijd gebeten door de circus- en goochelmicrobe. Binnenkort volgt hij les aan Ecole de Cirque de Bruxelles waarna hij zich volledig wil toeleggen op straattheater waarbij hij circus en goochelen wil combineren.

Laurens, Piet en Tijl
Laurens, Piet en Tijl zijn onze krachten achter de scène. Zij zorgen dat al ons materiaal klaar staat, dat het doek op het juiste moment open is, dat de volgspot op de juiste persoon gericht is...

Grime: Ann Zutterman
Fotografie: MomentsByBram
Video-opname: SartoTV
Euterpe onder leiding van Nancy Loosveldt